maandag 3 oktober 2011

Workshop dag 2011 - stempels & Zo

Goedemorgen dames,


Leuk dat jullie weer een bezoekje brengen aan mijn blog:)


Afgelopen zaterdag heeft de workshopdag van Stempels&Zo weer plaatsgevonden in Eindhoven.

Het was een top-dag!


Toen we aan kwamen bij 't Trefpunt hebben we eerst geholpen met de "winkel" inpakken, want naast de workshops was er ook gelegenheid om in de winkel te neuzen. Miranda had o.a. veel nieuwe spullen van Memory Box, echt geweldig!


Daarna ben ik mijn workshop (kleuren met copics) gaan voorbereiden. De workshop geven was echt heel erg leuk. Ook de reacties die ik van mensen kreeg was super! Ik heb er echt van genoten. Zoals ik heb beloofd, zal binnen kort de workshop ook op mijn site komen te staan onder het kopje tutorials (dit staat er nu dus nog niet onder).


Gisteren ben ik naar de creabeurs in de evenementenhal in Hardenberg geweest. Dit was heel erg leuk, echter was dit echt op crea-gebied en niet specifiek op kaarten maken gericht. Ik heb nog wel een paar dingetjes gekocht (wit kaartpapier / enveloppen e.d.), niet iets bijzonders:).


Tijdens de workshopdag heb ik zelf een heel leuk afdrukje van Stamping Bella "Cupcake Prinsess Violet" ingekleurd, dit stempeltje is te vinden in de webshop van Miranda onder "nieuw binnen" - pagina 3.

Hier had ik gisteravond nog een kaart mee willen maken, was het niet dat ik geteisterd werd door een verschrikkelijke migraine aanval. Het afdrukje ligt er dus nog steeds:).


Vanavond moet (ja, het moet echt) ik eerst de trap schilderen want morgen wordt EINDELIJK onze trap bekleed met traplaminaat:)! Wanneer ik vanavond nog tijd heb zal ik trachten een mooie kaart te maken en eindelijk weer eens iets op mijn blog te posten.


Ik wil graag alle dames van afgelopen zaterdag heel erg bedanken voor jullie enthousiasme. Ik vond het heel erg gezellig! En indien jullie nog vragen hebben, mijn mailadres staat op mijn blog in de zijbalk!


Ik heb nu weer lang genoeg gekletst (moet wel weer aan het werk)!


Lieve groetjes,

Marieke

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je zo genoten hebt op de workshopdag!! Jammer dat het zo ver weg is anders had ik graag eens bij je komen kijken, vind je kleurwerk prachtig!! Ben dan ook zeer benieuwd naar je tutorial!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen