zaterdag 11 juni 2011

Good times, happy days

Goedemorgen dames,

Leuk dat jullie mijn blog weer bezoeken.

Vandaag wil ik jullie een tweetal kaarten laten zien welke ik heb gemaakt met stempels van "Helz Cuppleditch" en je kunt ze hier vinden.

Voor de eerste kaart heb ik papier gebruikt van Cosmo Cricket uit de Upcycle collectie.

Voor het inkleuren van "Loopy" heb ik de volgende copics gebruikt:
E44, 43, 42, 41
R20
BG 13, 11, 10
YG63, 45, 41
YR24, 21, 20
RV25, 14, 13, 11, 10
W7, 5, 3, 1
Colorless blender

Ik heb een vlindertje uitgeponst (ik weet het merk van de pons helaas niet, was volgens mij een zeer goedkope pons)..
Ik heb de randen eerst met Vintage Photo van Distress Inkt gesponsd en nadien twee vlinders op elkaar geplakt. De bovenste heb ik bewerkt met Stickles "Tiara" en de Perlen Pen "Creme".

Verder heb ik de kaart afgewerkt met nog meer parels uit de Perlen Pen, Glossy Accent, Stiksels, roosjes, lint en de tekst is een rub-on van Creative Imaginations.

Voordat ik alles op elkaar heb geplakt heb ik een aantal randen bewerkt met de Edge Distresser van Tim Holtz en nadien alle randen gesponsd met Vintage Photo van Distress Inkt.

Ook op deze creatie ben ik ontzettend trots (LOL)!

Voor deze kaart heb ik papier van Pink Paislee "Hometown Summer" gebruikt. Ook dit geweldige papier vind je in de webshop van Stempels&Zo.

Voor het inkleuren van "Loopy" heb ik de volgende copics gebruikt:
E44, 43, 42, 41
R20, 14, 12, 10
YG03, 01, 00
Y17, 15, 11
W7, 5, 3, 1
Colorless blender

De bloemen heb ik uitgestanst met de cuttlebug met Spellbinders "Rose Creations".
Voordat ik de bloem in elkaar heb gezet heb ik de harten van de bloemen eerst bewerkt met mijn copics en de randen gesponsd met Vintage Photo.
Nadat ik de bloem in elkaar heb gezet heb ik de harten erin gemaakt en de randen bewerkt met Stickles "Tiara" van Ranger.

Voor de rest heb ik de kaart afgewerkt met de Perlen Pen "Creme", Glossy Accent, Crackle Accent, Stiksels, Stickles "Tiara", splitpennen en swirls. Deze swirls heb ik gemaakt met de stans "Parisian Motives" van Spellbinders.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden...

Eerlijk gezegd ben ik er best trots op!
Ik wil jullie heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achter zou laten!

Ik ben vanmiddag te vinden in mijn "nieuwe huisje". Helaas hebben we veel tegenslagen gehad en zijn we om die reden nog heel hard bezig om alles voor elkaar te krijgen!
Ik ga zo in ieder geval al beginnen met grondverven.. (altijd gezellig)!
en YES, volgende week komt de tegelzetter onze badkamer en toilet tegelen en onze begane grond vloer leggen (natuursteen tegels..) ik ben zo benieuwd!

Ik wens jullie een hele fijne, knutselrijke dag toe.

Lieve groetjes,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marieke,

  Deze 2 zijn ook weer zo prachtig ingekleurd!!!
  De bloemetjes vind ik ook super GAAF!!!
  Succes met klussen!!!

  Gezellig (klus)weekend!
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt twee super mooie kaarten gemaakt, schitterende details op allebei! Prachtig!!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marieke,

  gister heb ik een aantal kaarten van je kunnen bewonderen op de knotsgekke kaartendagen in ´s Hertogenbosch. Zodoende ben ik op je blog terecht gekomen. Met een klushuis is het opeens heel druk, dat herken ik. Ik voeg je toe aan mijn blogvolgers dan kan ik op de hoogte blijven. Op dit moment heb ik helaas weinig tijd om zelf te scrappen maar kan wel tussen de klussen door even inspiratie opdoen bij anderen. Ik hoop dat je dat goed vindt. Deze twee kaarten vind ik in ieder geval erg mooi! Naast het kleuren vind ik de bloem echt geweldig. Misschien moet ik die spellbinder toch nog aanschaffen...

  Lieve groetjes en succes met alles!
  Net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marieke,
  Afgelopen vrijdag was ik met mijn nicht op de beurs in Den Bosch. Bij een stand jouw kaarten staan bewonderen. Ik neem aan dat die van jou waren, want ik zie hieronder dezelfde kaart.
  Ik vind dit kaartje en ook je andere kaarten ontzettend goed. Vooral het inkleuren is zo goed gedaan. Ik was eerst van plan mijn copics weg te doen, maar als ik jouw werk zie. Petje af.
  Geef jij ook workshops of kan je de techniek van kleuren uitleggen. Je kleurt niet alles in. Vaak komen de kleuren zo hard over.
  Maar eerst het opknappen van je/jullie nieuwe huis, lees ik net. Nou succes met het verven en de badkamer.
  Hartelijke groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi,

  via het blog van Renata kwam ik hier terecht, ze had het over een nieuwe manier van inkleuren met copics wat ze bij je had gezien op de KGKD in Den Bosch. Was even benieuwd of je er misschien een tutorial van op je blog had staan maar zie het niet... helaas.....
  maar ben wel volger bij je geworden, wat een schitterende kaartjes zeg!!!! En inderdaad: wat kan jij schitterend inkleuren zeg!! Ben benieuwd wanneer je weer een nieuw kaartje plaats maar van wat ik zo lees op je blog heb je het loeidruk met een verbouwing... succes daarmee!!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marieke,
  Vorige week ben ik samen met mijn scrapnicht naar de beurs in Den Bosch geweest. Daar zag ik jouw kaarten. Dat klopt toch? Of het moet iemand geweest zijn, die hetzelfde werkt als jij.
  Ik vind ze super mooi. Echt schitterend ingekleurd. Je bloemen ook zo mooi. Eigenlijk vind ik alles mooi aan deze kaart.
  Andere kaarten ook.
  Geef jij ook workshops?
  Gezellig weekend en geniet van die paar dagen mooi weer.
  Hartelijke groetjes Lida
  Kom nog weleens langs bloggen en gelijk volger geworden.
  Doeg....doeg....

  BeantwoordenVerwijderen