donderdag 22 juli 2010

Here comes the bride

Hallo allemaal!
Leuk dat jullie weer even komen kijken op mijn blog! Vandaag voel ik me niet op mijn best, hahah!!! De vermoeidheid slaat zijn slag (snik snik snik).
Eigenlijk heb ik best veel slaap nodig maar hier geef ik niet vaak aan toe, vooral niet met het warme weer. Nu het na een paar extreem warme dagen weer iets af begint te koelen... het breekt me op!! Ik word er loom van en niets (noujah.. bijna niets;)) wil me uit de handen komen.
Maar goed.. van het weekend ga ik lekker bijtanken!!!
Ik was trouwens wel ontzettend blij toen ik vanavond uit mijn werk kwam... ik had gisteren bij Jacobi een aantal spellbinders besteld (ik kon de verleiding niet weerstaan;)). Tot mijn verbazing waren deze vandaag al binnen!!! Ik was weer helemaal gelukkig!
Ik heb vanavond, ookal had ik niet heel veel zin (al kwam dat gaandeweg wel), deze kaart gemaakt! Ik vind het echt een schatje!
Het papier is van Memory Box uit de lijn "Gossamer", echt super mooi papier.
Ik heb de hoeken van de achtergrond met een zogenaamde "billenpons" geponst. Alle randen van het papier heb ik met de Papier Distresser (euh....) gedistressed?? (als je het zo noemt, maar jullie begrijpen mij wel). Nadien heb ik de randen ingeinkt met Colorbox fluid schalk inkpad "Chestnut Roan".
Het "bloemetje" (noem het maar zo) heb ik uitgeponst... ingekleurd met copics en nadien bewerkt met een gelpen.
De label is van Spellbinders uit de "Ribbon Tags Trio" serie.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met de volgende copics:
Huid: E33, 11, 00, R22, 20
Haar donker + schoenen + mandje + hek: E49, 47, 43, 41
Haar licht: YR24, 23, 20
Jurkje roze: R85, 83, 81
Jurkje (heel licht bruin): E53, 51, 50
Roosjes: RV19, 17, 09, 04, 02
Groene blaadjes: G24, 21, 20
Daarnaast heb ik W3 en de colorless blender gebruikt.
Ik heb de kaart verder afgewerkt met Stickles "Diamond" van Ranger, Martha Steward randpons, CC-design "Spring Sentiments", brads, lint, Glossy Accent van Ranger en Liquid Pearls "White Opal" van Ranger.
Ik heb eerst de pareltjes (Liquid Pearls) aangebracht. Toen deze droog waren heb ik deze met een copicmarker (RV19) gekleurd zodat de parels bijpassend werden bij de kaart!!
Dit vind ik nogal een goede tip, ik gebruik van de Liquid Pearls alleen maar de "White Opal". Die kan je met copics elke gewenste kleur geven.
Bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achter zou laten!
Heel veel lieve groetjes en een knutselrijke avond toegewenst
Marieke

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een prachtig kaartje!!
    Ik hoop dat je lekker kan bijtanken dit weekend!Prettig weekend!!
    Liefs
    Angela

    BeantwoordenVerwijderen