maandag 5 juli 2010

For the happy couple

Hoi Dames,
Jullie hebben enige tijd niets meer van mij gehoord. Kijk maar eens naar onderstaande foto... dan begrijp je misschien wel waarom;)!
Vorige week donderdag heb ik personeelsfeest van mijn werk gehad en tjah.. Marieke moest even stoer doen:P LOL! We konden tussen enkele activiteiten kiezen waar onder: Mountainbiken, Ludieke meerkamp, Golfen en Survival en Paintbal.
Na het zien van de foto kan je denk ik wel raden waar ik voor heb gekozen... juist Survival en PAINTBAL (ik raad het iedereen af... LOL)
Ach jah... gaat wel weer over! Ik had alleen super last van mijn schouder en oksel (dat heb ik btw nog steeds... maar goed). Verder was het een super geslaagde dag hoor.
Gisteren kon ik me er toch toe zetten om een kaart te maken. Ik heb Gossamer, Spearmint, Frond en Enchanted papier van Memory Box gebruikt.
Het afdrukje van Magnolia heb ik ingekleurd met Copics.
Huid: E33, E11, E00, R20
Haar: E49, E47, E43, E41
Kleding groen: G12, G00, G000
Kleding blauw/groen: B02, B00, B000
Bloemen uit boeket: R24, R20
Daarnaast heb ik de colorless blender gebruikt en W3.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met Lint, Liquid Pearl "White Opal", Stickles "Crystal", Magnolia Ghandelier Garland "groen" en fiscars randpons (volgens mij scaloped dot).
Het afdrukje heb ik uitgestansd met spellbinders Labels Four. De tekst is van CC-design "spring sentiments.


Dit was het weer voor vandaag (tenminste voor nu). Omdat het nu iets is afgekoeld heb ik wel weer zin om te freubelen. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot snel!
Lieve groetjes,
Marieke

1 opmerking:

  1. Hoi,
    via het HJ ben ik even op je blog komen kijken. M'n complimenten voor je kaarten en vooral voor je kleurwerk! Ik vind dat je een mooie kleurtechniek hebt :-)
    groetjes Sliekje en katjes

    BeantwoordenVerwijderen