vrijdag 14 mei 2010

Happy B-day 2 you

Goedemiddag lieve bloggers,
Morgen (tjah, ik weet het ben aan de late kant...) hebben wij van kennissen een feest. Beiden (man en vrouw) hebben Abraham en Sarah op bezoek gehad. En daar moet ik natuurlijk nog wel even wat voor maken. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik door alle drukte weinig goede idee├źn had dus ik ben mijn tijdschriften van Cards Only maar eens even door gaan bladeren. In het eerste nummer staat een hele mooie harmonica kaart, gemaakt door Tiets.
Ik dacht "hier kan ik wel wat mee" dus ik ben aan de slag gegaan! Al duurt het allemaal wel wat langer want ik wou jullie ook eens laten zien hoe ik een stempelafdrukje inkleur met mijn copics. Ik heb tussendoor een aantal foto's gemaakt en tracht jullie hierbij e.e.a. uit te leggen. Ik hoop dat jullie het leerzaam vinden, voor vragen kunnen jullie natuurlijk altijd bij mij terecht. Omdat ik in dit bericht maar 5 foto's per keer kan uploaden zal mijn uitleg uit een paar delen bestaan. Mijn kaart is nog niet klaar.. maar deze zal spoedig volgen!
Allereerst ben ik begonnen met het uitzoeken van mijn stempeltjes. Ik heb twee afdrukjes gemaakt, 1 van Forever Friends en 1 van Precious Moments (zo schattig LOL)!
Nadien heb ik eerst mijn papiersoorten uitgezocht. Ik gebruik het meeste papier van de Basic Grey en K&Company. Wat ik aan deze laatste zo mooi vind is dat de sheets uit 1 blok allemaal met elkaar te combineren zijn en dat de papieren dubbelzijdig zijn. Ik heb voor dit harmonicaboekje gekozen voor de blokken Wild Saffron en Life's Journey.
Nadien ben ik met mijn copic kleurenkaart langs mijn papieren gegaan en heb ik de copicmarkers uitgezocht.
Voor deze kaart heb ik de volgende copics gepakt:
Groen: G24, G21, G20
Geel: Y08, Y02, Y00
Beige: E53, E51, E50
Licht bruin: E35, YR23, YR20
Donkerbruin: E49, E47, E43, E41
Huidskleur: E33, E11, E00, R20 (wangen)
Nou hierbij mijn eerste berichtje!
Ik hoop dat alles tot dusver duidelijk is.
Dank voor het bezoeken van mijn blog en hopelijk tot snel!
Liefs,
Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten